Overslaan en naar de inhoud gaan
Lissewege, Boudewijnkanaal

Hedendaagse en historische setting

Brugge is een plek die doet dromen. Met een overvloed aan historisch erfgoed uit verschillende periodes heeft de Brugse binnenstad voor elke filmproductie een passend decor. Middeleeuwse gevels, religieus erfgoed, pittoreske pleinen, kronkelende steegjes of de idyllische reien: hier vind je ze allemaal op wandelafstand. 

Tegelijk is Brugge verrassend hedendaags. Het Concertgebouw en het moderne Beurs-, Meeting- en Congrescentrum (BMCC) zijn hier typevoorbeelden van. De groene omgeving van het Brugse Ommeland, met zijn vele bossen, kastelen en typisch Vlaamse polderdorpen zet dan weer een totaal andere sfeer. En dan is er nog het ruige havengebied van Zeebrugge, waar strand, zee en duinen een unieke mix vormen met de (haven)industrie.

Het juiste decor voor jouw scène

Voor elk verhaal heeft Brugge een passende setting. Heerlijk praktisch als je meerdere authentieke sferen zoekt. Ook voor scenes op of rond het water vind je in Brugge de geschikte setting. Wens je een specifieke bouwstijl of interieur? Een erfgoedconsulent van de stad zoekt graag mee naar de perfecte locatie.

4 resultaten gevonden
Brugse straten

 

Niet gevonden wat je zoekt? Lijst je criteria op en stuur ons een moodboard. We bezorgen je graag passende locaties.