Overslaan en naar de inhoud gaan

Visit Bruges City Film Office

Skyline Brugge

City Film Office Brugge, jouw partner voor filmopnames

Het City Film Office is je eerste contact voor filmopnames in Brugge. Met gratis advies en ondersteuning vind je vlot de juiste locaties, leg je contacten en regel je de nodige vergunning. 

Hoe kunnen we jou helpen?

Waarom filmen in Brugge?

Romantisch, historisch of ronduit spannend. De diversiteit van Brugge heeft voor elk verhaal een passende sfeer en setting in de aanbieding. Filmen in Brugge is kiezen voor:

Een overvloed aan historische settings

Naast mysterieuze middeleeuwse sferen, vind je in Brugge ook een veelheid aan gotische, neogotische, renaissance, barokke en zelfs moderne settings. Heb je een historisch verhaal te vertellen? Een erfgoedconsulent van de stad helpt je graag de ideale locaties te vinden.

Een stad op mensenmaat.

In Brugge verplaats je je best te voet of met de fiets. Alle bezienswaardigheden liggen op een steenworp van elkaar en je hoeft niet ver te lopen om een restaurant of hotel te vinden. In Brugge bevindt alles zich op wandelafstand.

Een uiterst divers ommeland

Wist je dat Brugge omringd wordt door zee, haven, polders en bossen? Het Brugse ommeland vormt een natuurlijke groene long, ongerept en historisch, vol kastelen en authentieke dorpjes binnen een straal van 15 kilometer.

Onder Vuur

Start opnames derde seizoen Onder Vuur

Lees meer
Lies & Loes

Visit Bruges City Film Office